Zoneterapi

Britts Zoneterapi & Velvære

Zoneterapi i Hedensted

Zoneterapi er en af de mest anerkendte alternative behandlingsformer. Det er en behandlingsform, der bl.a. styrker vores egne selvhelbredende kræfter, som dermed kan genoprette kroppens balance.

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Det kan medføre sygdom, smerter, træthed og utilpashed.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen, og hver del af kroppen har en reflekszone på fødderne. Hvis der er ømhed i en zone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme zoner med forskellige trykkombinationer påvirker zoneterapien organerne til en bedre funktion og dermed genopretning af kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer, for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling. Zoneterapiens virkning giver nemlig ofte rigtig gode resultater.

Hvor mange behandlinger?
Typisk skal der flere behandlinger til (et forløb) for at komme skavanker til livs, der har været der over længere tid. Er det et akut opstået problem, kan det oftest klares i løbet af 1-2 behandlinger. Behandlingen varer ca. 60 min.

Jeg vil glæde mig til at give dig en rigtig god oplevelse med zoneterapi i min klinik i Hedensted.

Zoneterapi kan bl.a. hjælpe på:

Zoneterapi Hedensted
Zoneterapi Hedensted fod og fødder
Zoneterapi Hedensted
Kom til zoneterapi i Hedensted

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 31 72 07 66 eller mail brittszoneterapi@gmail.com. På nedenstående knap kan du booke tid til den ønskede behandling.

Jeg glæder mig til at tage imod dig – og give dig en skøn oplevelse, så du kan få balance i krop og sjæl.