Om Britt Bach

BRITTS ZONETERAPI & VELVÆRE

Kort om mig

Jeg hedder Britt Augustesen Bach, og det er mig, du møder hos Britts Zoneterapi & Velvære til din valgte behandling.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Zoneterapeutskolen i Kolding. I klinikken tilbyder jeg zoneterapi, massage, cupping, hot stone, ansigtsbehandlingen Japansk Lifting og øreakupunktur.

Jeg har fuldtidsjob ved siden af klinikken, så derfor kan det være lidt begrænset, hvad der er af tider.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31710766, hvis du har spørgsmål.

Zoneterapeut i Hedensted

Jeg er oprindelig uddannet i butik, men har siden 2005 arbejdet med børn i alderen ½-6 år. Det har i over 10 år været dagpleje, men derudover også børnehave og brobygning på skolen. 

Jeg tog min zoneterapeut-uddannelse på Zoneterapeutskolen i Kolding (2019-2021), og jeg har sidenhen bygget mere ovenpå, så jeg kan tilbyde flere forskellige behandlinger – nemlig zoneterapi, hot stone, øreakupunktur, cupping, massage og Japansk Lifting. 

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til tilskudsberettigede behandlinger ved mig. Har du en sundhedsordning, skal du blot have bevillingen med, så jeg kan se, hvordan din sundhedsordning ønsker tingene gjort. 

Jeg har indrettet klinik i min privatbolig. Her kan du lægge dig på briksen og slappe helt af, mens du nyder lidt rolig musik – og lader behandlingen rette op på de ubalancer, du muligvis måtte have i din krop.

Jeg ser rigtig meget frem til at kunne hjælpe dig med dine skavanker eller bare give dig en lille times velvære – og lade dig koble fuldstændig af fra den travle hverdag.

Kontakt din zoneterapeut

Zoneterapeut i Hedensted står altid til rådighed. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 31 72 07 66 eller mail brittszoneterapi@gmail.com. På nedenstående knap kan du booke tid til den ønskede behandling.