Massage

Britts Zoneterapi & Velvære

Massage i Hedensted

Jeg tilbyder bl.a massage i kombi-behandling med zoneterapi. Massage har en række smertelindrende virkninger og kan reducere behovet for smertestillende medicin. 

Først og fremmest øger massage blodcirkulationen og fjerner derved hurtigere affaldsstoffer i spændte muskler og ikke-elastisk bindevæv. Det kan i sig selv lindre ømhed og smerter. 

Massagens arbejde med bindevævet forlænger, strækker og smidiggør desuden dit bindevæv, så der kommer mere plads og færre spændinger i kroppen.

Hvad gør massage godt for?
Massage udløser endorfiner, som vi kalder for kroppens egne morfinstoffer. Endorfiner hæmmer hjernens evne til at opfatte smerte. Derved kan ubehag og smerter føles mindre eller helt forsvinde. 

Massage afslapper, afstresser og beroliger både din krop og sind. Det øger udskillelsen af serotonin og melatonin – stoffer, som fremmer den gode nattesøvn. Du føler fantastisk velvære, når du har fået løsnet op for dine spændinger.

Massage kan bl.a. hjælpe på:

Massage i Hedensted
Massage i Hedensted
Få massage i Hedensted

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 31 72 07 66 eller mail brittszoneterapi@gmail.com. På nedenstående knap kan du booke tid til den ønskede behandling.

Jeg glæder mig til at tage imod dig – og give dig en skøn oplevelse, så du kan få balance i krop og sjæl.