Japansk Lifting

BRITTS ZONETERAPI & VELVÆRE

Japansk Lifting i Hedensted

Japansk Lifting er en skøn og yderst afstressende ansigtsbehandling, der er meget mere end en almindelig ansigtsbehandling.

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, hvilket betyder, at huden mister sin elasticitet. Japansk Lifting afhjælper ansigtets ydre tegn på aldring ved at minimere de mimiske linjer, poser under øjnene, afslappe spændte muskler – og det tilfører huden en fantastisk glød! Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande. 

Japansk Lifting er 100% naturligt – og behandlingen udføres manuelt. 

Hvordan foregår behandlingen?
Jeg starter med at afrense din hud, og så får du ansigtsmaske på. Imens den arbejder, kan du nyde en skøn hovedbundsmassage. Efter masken er vasket af, arbejder jeg med akupressurpunkter, ansigtszoneterapi, bindevævsmassage og lymfedrænage i ansigtet.

Behandlingen går ind og afstresser nervesystemet, hvilket også betyder, at rigtig mange falder i søvn under behandlingen. 

Inden du er helt færdig, får du også en håndmassage, plus jeg slutter af med at bruge himalaya-saltsten på dit ansigt.

Japansk Lifting kan bl.a. hjælpe på:

Japansk Lifting Hedensted
Japansk Lifting Hedensted
Få Japansk Lifting i Hedensted

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 31 72 07 66 eller mail brittszoneterapi@gmail.com. På nedenstående knap kan du booke tid til den ønskede behandling.

Jeg glæder mig til at tage imod dig – og give dig en skøn oplevelse, så du kan få balance i krop og sjæl.