"Forever" Aloe Vera

Produkter

Forhandler af "Forever Living" Aloe Vera

Jeg er forhandler af “Forever Living” Aloe Vera-produkter, som jeg også bruger i nogle af mine behandlinger i klinikken. Der findes MANGE skønne produkter, som du kan læse mere om på min hjemmeside. Har du spørgsmål eller ønsker at bestille noget, så står jeg altid til disposition.

HUSK: DU HAR ALTID 90 DAGES “PENGENE TILBAGE”-GARANTI!

Ømme muskler, sener og led

Aloe MSM Gel er en skøn massage-gel, der har mange gode effekter.

Aloe Heat Lotion er en varmecreme, der er god til trætte og spændte muskler.

Disse to sammen er en rigtig god kombination - og helt sikkert produkter, jeg vil benytte ved mine massagebehandlinger, hvis du døjer med spændinger og smerter.

Tør, kløende eller sprækket hud

Tør, kløende eller måske sprækket hud, så har jeg noget at anbefale - både til hænder, fødder eller kroppen.

Aloe Propolis Creme er din ven i nøden, hvis du døjer med tør hud. Den kan bruges på hele kroppen og er også velegnet til sart hud. Den er både blødgørende, fugtbevarende og absorberes hurtigt af huden.

Aloe Propolis Creme kan også kombineres med Aloe Vera Gelly - som er beroligende, plejende og fugtbevarende.

"Forever Living" Aloe Vera-produkter

Glæd dig til at læse mere om alle de skønne produkter fra "Forever Living" Aloe Vera på min webshop.

Der er f.eks. de kendte Aloe Vera Gel-drikke i flere smags varianter plus mange andre gode kosttilskud. Der er produkter til træning og vægtkontrol, skønne hud- og hårplejeprodukter, der er til hjemmet og husholdningen - plus bokse med forskellige produkter, der er sammensat af "Forever Living" Aloe Vera. Der er både nogle starterbokse, så du har mulighed for at få prøvet mange produkter af til en god pris, og der er nogle bokse for en bedre livsstil, der bl.a. indeholder komplette kost- og træningsprogrammer.

Ring eller skriv altid til mig på tlf.  31 72 07 66  – hvis jeg kan hjælpe dig med nogle spørgsmål eller med køb af produkter.

Tid til behandling?

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive på tlf. 31 72 07 66 eller mail brittszoneterapi@gmail.com. På nedenstående knap kan du booke tid til den ønskede behandling.

Jeg glæder mig til at tage imod dig – og give dig en skøn oplevelse, så du kan få balance i krop og sjæl.